lördag 6 november 2010

Mäss-skörd & höstutmanings-sjal

Här är gårdagens skörd från Syfestivalen i Älvsjö:


Mest blev det handlat hos Znok men även lite hos JNY, MG och Mjuka Tyger. Mönstret kommer från NeaNobelle. Mina absoluta favoriter är Znoks sniglar och de finska traktorerna som köptes hos JNY. Sonen som älskar grönt var nöjd med valen och hans favorit var ubåtarna. Grönt på grönt - kan det bli bättre?

Roligt med mässa - massa fint att titta och klappa på och köpa, men inte minst trevliga sy-vänner att träffas och snacka med! Alltid lika kul tycker jag!

Ett av tygerna har redan blivit något sytt av:


Sjalmönstret kommer från Ottobre och tyget kommer från Mjuka Tyger. Tyvärr slarvade dom så vid tillklippningen att jag fick skarva trots att jag bett om rätt mängd. Trist! Men tyget gjorde sig bra till ändamålet i alla fall och sjalen har premiäranvänts redan idag. En accessoar att addera till höstutmaningen alltså. Tvivlar på att jag får mer sytt till den nu eftersom jag kommer vara bortrest och fram tills dess ägnar mig åt strand- och solkläder....

2 kommentarer:

Helena sa...

Fina tyger du har fått med dig hem från symässan! Snygg sjal också :)

FlygFulaFluga sa...

Snygga tyger!
Förresten, tack till dig och din kollega för symaskinstipsen under fikapausen på mässan:) Det blev två stycken Berninor - känns otroligt lyxigt! Nu ska här sys;)

/Lena