torsdag 5 augusti 2010

Loppisskörd


Det har varit sommarlugnt i bloggen - jag har haft semester och ägnat mig åt annat än att sitta framför datorn (förutom för att kika lite på vad andra skapat då). Jag har bland annat hunnit springa på loppisar och här är en del av skörden från dessa. Fick tag på en del riktigt roliga saker. En favorit är nog ändå Gynther/Solbergboken med vuxenkläder. Den visste jag inte att den fanns ens och det roliga med den är att det i stort sett är samma kläder som de för barn - bara i större storlekar! Nu har jag så jag kan sy kläder för personer från 0-100+ efter Günthermönster. Är inte alla plagg jag tror någon skulle vilja sätta på sig idag dock :-D En solhatt till mig har det blivit än så länge.
Utöver dom här grejerna har jag köpt några påslakan plus att jag fick en kasse med ännu fler plus annat tyg av sonens farmor. Undrar just om min BRF skulle märka om jag bygger ut min lägenhet lite på gaveln för det var trångt här redan innan!

3 kommentarer:

Linda sa...

Den boken har jag också hittat i sommar. 5 spänn fick jag ge för den :-D lite kul fanns det allt i den. Får se när det blir något sytt

Y sa...

wow, vilka fynd! idag var det stora loppisrundan med svärmor. hittade en <höglundljusstake för 30 spänn som alltid går för 300 på tradera. Mycket nöjd. Sämre på tygfronten.

Emsters Alster sa...

Vad trevligt du skriver- kul och inspirerande blogg!