fredag 24 april 2009

Här händer det inte mycket för tillfället

Ja i bloggen alltså! Men annars har det hänt en hel del! Idag har O's kompis R blivit storasyster!! En liten prins har sett dagens ljus och vad måste man göra då om inte sy en välkommen-till-världen present! Den är halvvägs klar och tro det eller ej men ikväll har min CP skött sig!! Förutom några hoppstygn vid storlekslappen skötte den sig exemplariskt under kantningen av en hel omlott-tröja! Halleluja! Det blev så där snyggt som jag hittills bara sett hos andra ägare av maskinen. Ironiskt nog har min kamera istället gett upp, eller i alla fall blixten, så det blir ingen bild ikväll på mitt första riktigt lyckade CoverPro-alster. (Vad skall gå sönder härnäst tro? XBoxen brann ju för en tid sen också!)

Vad det var som gjorde att CP:n plötsligt betedde sig civiliserat (och därmed jag också som annars mest svär eder när den används) vet jag inte riktigt. Kanske var det att jag ägnade hela onsdagens syjunta åt den och bara den? En syjunta med dramatiskt slut - bilen var när juntan slutade vid 21 plötsligt instängd bakom låsta bommar till vilka endast en vaktmästare hade nycklar, och han var på fotboll utan telefon! Dramatiskt dramatiskt. För mig som bor en rätt bra bit bort och som hade en väntande barnvakt hemma kändes läget rätt trist. Men en syjuntekollega som satt i samma sits tyckte jag skulle försöka tråckla ut min lilla bil mellan bommarna. Å vad jag tycker om min lilla Toyota Starlet!! Den gick precis emellan och jag kunde åka hem utan att invänta eventuell vaktmästare. Syjuntekollegan bodde i närheten så för henne var det ingen kris - hon fick återvända på morgonen efter för att plocka upp bilen. Rishögen på bilden har inget med händelsen att göra men nog behövdes det en liten bild att lätta upp romantexten i dagens inlägg med!

Tillbaka till CoverPron nu då...Kanske berodde CP:ns plötsliga välvilja på att jag köpt den en ny fin väska? Kanske berodde det på att jag satte den på mitt väldans stadiga soffbord och sydde där istället? Oavsett anledning så var det i alla fall MYCKET glädjande att det funkade och mina tankar på att eventuellt ge upp och sälja den blev plötsligt mer avlägsna...

1 kommentar:

Reena sa...

Tror personligen att CP förstod att den var tvungen att skärpa till sig om den inte ville bli "hemlös". Jag brukar hota mina maskiner med försäljning om de inte uppför sig...;)