fredag 22 januari 2010

Pingviinilaji*Denna tröja är sydd i en härlig randig velour jag hittade nyligen på Olssons. Har sett att det finns flera härliga färgkombinationer nu och det är bäst att hålla sig borta därifrån för annars spricker tygskåpen snart! Ärmarna är Hilco från NeaNobelle och mudden är trikå av okänt ursprung. Mönstret är från Lennartssons Sy barnkläder i mjuka tyger, sydd i Stl 120 eftersom det skall vara en utanpåtröja.

Kom fram till att jag ville göra något på tröjans framsida och valet föll på en pingvinapplikation. Inspirerad av fantastiska finska bloggare vars bilder och alster jag beundrar utan att fatta ett ord av texten så har pingvinen utstående fötter men det syns inte så bra på bilden. Har testat att använda Googles webbsideöversättning på de finska bloggarna men de blir om möjligt ännu mer obegripliga av det.

* Jag översatte pingvin i Googles översättningsfunktion och det låter ju inte helt tokigt men jag vill reservera mig för att rubriken på detta inlägg kan betyda precis vad som helst :-)

3 kommentarer:

Y sa...

skitsnygg! o jag håller med om att överskriften låter trovärdig

Nette/Rostis sa...

pingviivilaji betyder pingvin-art/sort, bara pingviini är pingvin, om det är något särkilt du vill ha översatt, så går det bra att ordna. Jättefin tröja by the way, faktiskt underbar, kommer säkert att bli en favorit.

Bibbi sa...

Otroligt fin.