onsdag 26 augusti 2009

En tröja till LIdag är jag kär i min CoverPro för idag har den uppfört sig exemplariskt!!! Jag som brukar lyckas med både det ena och det andra i problemväg med den maskinen har fått till skolboksexempel på kantband utan minsta krångel - halleluja!
Trevligt att den betedde sig så bra eftersom alstret jag jobbat på är en tackgåva - till mina gulliga grannar som hållit mina blommor vid liv under min långa torpvistelse. Sonen deras, som förövrigt fått en massa av sonens urvuxna Godingplagg och använder dom flitigt, får nu en alldeles egen sprillans ny tröja. Mönstret på tyget känns nog igen av de flesta numera - Jofotex härliga flodis-tyg, och modellen är nog bekant för de som läser Ottobre. Kanske har jag sett samma tröja uppsydd i samma tyg hos någon annan bloggare men då minns jag tyvärr inte hos vem!

Tack föresten Y som lärde mig trixa lie i photoshop så det inte syns så tydligt att plaggen på mina bilder är tagna i nattmörker på halvtrist bakgrund :-)

1 kommentar:

Hello sa...

Jag som inte gillar kuvertöppning tycker att på just den här modellen är den så vansinnigt snygg! Fast när jag sydde den så hoppade jag över fickan... *lat*

De turkosa flodhästarna är bara sååå snygga!