fredag 10 juli 2009

Inte ett stygn...

...i det här inlägget utan något helt annat. På väg tillbaka till torpet efter en helg hemma såg jag en loppisskylt vid sidan av vägen och självklart var jag tvunen att ta en titt. Kom därifrån med en byrå som sett bättre dagar men som i mina ögon hade potential att bli finfin. 50 kr fick jag den för vilket kändes dyrt när jag strax efter insåg att man bar ut och slog sönder det man inte fått sålt - etrt öde min byrå säkert mött om jag inte räddat den!!! Vilket slöseri med grejer!!

Så här såg byrån ut men med den "rutiga" plasten på hela ovansidan. Jag hann riva av en del innan jag kom på att före-bilder är roliga att ha, något jag tyvärr inte varit allt för bra på att ta på torpet.Nu fem dagar senare har byrån fått ett något annorlunda utseende:Den pryder sin plats i sovrummet på min nyinredda vind och sväljer en hel massa kläder. Roligt nog hittade jag en nyckel i gömmorna som passar till lådorna!

Det har inte sytts alls senaste dagarna utan det har varit målning av möbler, skrapning, kittning och målning av fönster på övervåningen och annat som fyllt dagarna. Tur dock att jag hade symaskin för till byrån behövdes det en pyttemejsel för att få loss beslagen!! Nästa projekt att ta tag i är en platsbyggd soffsäng till mormor som skall vara sovbar senast på tisdag, wish me luck!! :-)

4 kommentarer:

Botilda sa...

*luck!*

Och tack för tips om kontantkortssurfning – fungerar utmärkt även från min stuga! Även jag har en loppisköptbyrå som kunde få se bättre dagar, och en soffa och en barnsäng... Kanske läge att åka till målarbutiken i stan.

Ceci sa...

Wow va snygg den blev! Loppisfynd är ju rena drömmen! Jag hade turen att hitta två fina byråer på loppis förra veckan, 100 pix var och det är ju som hittat! Den ena har precis blivit vit och fin som din, kommer upp lite bilder på bloggen på den inom kort har jag tänkt...

Helena sa...

Den blev ju jättefin, 50 kr är ju nästan gratis :-)

Y sa...

snygg!!!