tisdag 9 juni 2009

Ny dator, ny kamera, ny ledtråd


Eftersom jag inte, tro det eller ej hade bränt skatteåterbäringen från förra året unnade jag mig lite nya roligheter - dels en ny mini-laptop (kände habegäret komma efter att ha knattrat lite på en hos en annan sybloggare :-) ) och tänkte att en sån med mobilt bredband är ju perfekt så att jag kan läsa alla sy-bloggar när jag är nere på torpet :-D Håll alla tummar för att mobil bredbandstäckning finns i området!! Det blev även en ny kamera eftersom blixten lagt av på den andra. Var smått sugen på en systemkamera men behärskade mig och köpte en vanlig enklare eftersom en sån trots allt räcker långt med de behov jag har. På den "fantastiska" bilden ovan syns hur den fångar minsta detalj (läs dammkorn) :-)

Här kommer sedan en utlovad actionbild på elefantlinnet som blev till hos Y härom helgen. Bilden är tagen med den gamla blixtlösa kameran så den är lite mörk men linnet syns ju bra ändå:



Slutligen en ledtråd för sommarswappen: man skulle kanske kunna tro att jag blev inspirerad till en av grejerna i lördags...

2 kommentarer:

Y sa...

meeeen den ska ju vara roooosa
fin bild på lillkillen i fint linne

mustafa sa...

grattis till att du hållit i kulorna och kunde köpa dig sådana bra grejer!