torsdag 20 mars 2008

Klädbyte!

Genom sytråden på Familjeliv skall jag vara med i ett klädbyte. Ett "Hemlis Light" kan man kanske kalla det :-) Jättespännande skall det bli!

Lite hjälp på traven till min hemliga syvän:

Lilla O, 20 månader, är inte så liten längre...han drar 92 i de flesta köpekläder, i alla fall överdelar, men kan ha 86 i många köpebyxor och i kläder sydda efter t.ex. Meedom&Meedoms mönster som ju är generösa i storleken. Normal kroppsbyggnad. Midjemåttet ca 50cm, innerbenlängd ca 36cm, arm från axel till handled ca 27cm, huvud 50cm. Storleken på fötterna närmar sig 24.

Vanliga muddbyxor har han tillräckligt av men i övrigt är det kul med precis vad som helst! En personlig plaggfavorit är jumpsuits och snart är det ju riktig vår och sommar så kanske nåt vårigt/somrigt...

Tycker om unisex, gillar retro/ 70-tal i både färger och mönster, blommigt som funkar på killar, andra mönster än ränder (för det har vi så mycket redan). Använder gärna återanvänt så länge det är fräscht och i barnvänligt material. Gillar inte "gulliga pastellkläder" och är heller inte jätteförtjust i döskallar och kamofluage men måste jag välja så blir det det senare.

Hoppas infon är till hjälp! Annars får du fråga anonymt, tror jag lyckats fixa det i inställningarna i alla fall :-)

Inga kommentarer: