onsdag 28 november 2007

Egna (registrerade?) märken

Jag undrar om de som har egna märken och syr upp på beställning etc. har registrerat sina märken hos PRV och allt eller om dom bara kör på ändå? Hoppas på kommentarsvar från någon/några av dessa fantastiska sybloggare!
Tack på förhand!

5 kommentarer:

GOBLIgobli sa...

Hejsan!
Hittade dig hos Cecilia, tror jag. :-) Jag har reggat namnet hos prv men det var bara för att pappa tyckte jag skulle göra det (=betalade). :-D
Mvh Mari

Carolina sa...

Hittade också hit via cecilia. Jag har lämnat in en ansökan men vet ännu inte om den blir godkänd ;)

Katarina sa...

Ok! Tack för att ni tittade förbi och svarade! :-)
Jag funderar på att göra det själv med ett märke men har inte bestämt mig...har inte tänkt satsa på att sälja massa utan det skulle mest vara som en kul grej. Får se hur jag gör!

Majtjho sa...

Jag har företag men inte registrerat mitt namn, dels för det är sjukt dyrt och då täcker det bara ett län. Det kostar extra för varje län man vill ha.

Tina sa...

Du menar varumärkesregistrera? Varumärkesskydd får man ändå, utan att registrera dem, det handlar om att vara först med ett märke och att det märket blir känt i en viss krets. Då har man skydd automatiskt. Men det ska ju kunna bevisas vid en tvist också, och därför kan det vara värt att skydda. Men det är alltså inte någon idé att försöka "sno" nåns märke liksom...

/Tina, madebyme.bäranära.se