torsdag 28 juli 2011

Set till stora O och Bodysuit till Lilla O


Total bloggstiltje och även systiltje har det varit senaste veckorna. Det kom semester emellan och annat än symaskinerna har lockat mer. Innan semestern hade jag dock sytt en del. Dels setet ovan med mjukisknickers och matchande munkjacka, under det en ärmlös tröja. Alla mönster från Meedoms grundmönster och sen mer eller mindre anpassade för ändamålet. CoverPron var tillräckligt medgörlig för att fixa hyfsade täcksömmar på fickorna vilket var kul! Tyget kommer från Jofotex, köpt för ett par år sen eller så. Tröjan som skymtas under är sydd i DeerDots klövertyg som jag beställde lite av i elfte timmen.

Samma tyg användes även till nästa kreation:En bodysuit till kusinen sydd helt efter mönster i Ottobre, med undantag för en extra tryckknapp. Bandkantaren skötte sig finfint så det var kul!

Sonen är på torpet med mormor medan jag är hemma och jobbar en vecka innan semester väntar i två veckor till. Hade tänkt sy massor denna veckan men det har inte blivit - kanske kommer inspirationen och energin i morgon kväll?
Att ha så mycket egentid till sitt förfogande och inte utnyttja den känns nästan som tidsmissbruk :-D

Inga kommentarer: