onsdag 16 juni 2010

Midsommarklänning


Den här lilla klänningen kom till av ren skaparlust och hade ingen given mottagare så jag bestämde mig att pröva lyckan på Tradera. Tänkte den skulle vara så söt på någon liten tulta på midsommarafton. Det har kommit bud på den så nu ser det ut att kunna bli så :-)
Auktionen är slut på måndag så det skall bli kul att se om någon fler är intresserad. Tyget kommer från loppis men verkar oanvänt. Mönstret är nog en egen variant på Meedom&Meedom vill jag minnas och storleken är 74/80.

Appropå klänningar ligger jag hemma sjuk och har därför sett betydligt mer av dagens prinsessbröllop än vad som var planerat. (Skulle egentligen varit på 30-årefest i detta nu :-( ) I vilket fall som helst måste jag säga att jag blev positivt överaskad av Viktorias klänning - vet inte vad jag väntat mig egentligen men den var oväntat enkel och helt enkelt skitsnygg. Bra val bruden! :-)

5 kommentarer:

Singh sa...

vilken underbar klänning, så svensk och somrig!

Hello sa...

Vilken helt underbar klänning. Tyget är fantastiskt!

Krajamaria sa...

Fin klänning i ett fantastiskt fint tyg!

Krumitott sa...

Oj, det här inlägget hade jag missat! Verkligen jättesnygg klänning, tyget är underbart!

Heimlaga sa...

Mycket tjusig! Och svensk-den kunde ha gått på princessbröllop den också! Håller med dig om att Victorias klänning var jättestilig!