torsdag 10 april 2008

T-Shirt med tryck

En T-shirt med moppetryck har det blivit idag. Tyget är från MG-tyger och köptes på Syfestivalen. Trycket är med textilfärg och "stämpel" från Panduro. Jätteenkelt att göra och fint resultat! Har även testat att skära ut egen schablon men resultatet av det är inte hopsytt än.
Det här med stämpel tyckte jag dock var roligare för dom har fina motiv och det går så snabbt, och snabbt är bra :-)

9 kommentarer:

Jes sa...

superfin tröja jätte läckert tryck!!! Måste ta & testa att trycka.

GOBLIgobli sa...

Ååh vilken gullig moppe!! Superfin t-shirt, tycker du lyckats fint med halsringningen. Är det med tvillingnål? (minns ej om du är en av de lyckliga med en CP) ;-)

Katarina sa...

Haha jag är en av de olyckliga med CP :-) Vi kommer inte alls överens så jag pausar lite från den ett tag. Ringningen är sydd med tvillingnål. Ringningen blev på gränsen till liten men det går, i övrigt lyckad om man inte tar fram luppen :-)

Anonym sa...

Jättefin, coolt tryck!

Gekko sa...

Vilken snygg t-shirt! Den ser så välsydd ut! Och du har verkligen lyckats med en bra kombination av tyg, tryck och färger, inspirerande!

Anonym sa...

Vilket ballt tryck! Det kanske till och med 15-åringen i huset skulle gilla....=)
F.ö fin t-shirt.
/June på www.junebacken.se

Anonym sa...

jag är inte säker på att jag hinner få iväg ditt klädbytespaket i tid. Min mormor dog i lördgs och jag har inte riktigt orken att göta klart. Men jag jobbar på att du skall få det så snart som möjligt!

Gekko sa...

Jag skrev ju ovan att jag tyckte att den såg så inspirerande ut! Tack för inspirationen, nu har jag bloggat om den t-shirt jag fick lov att sy för att din var så snygg! :-)

SNUX sa...

Så kul t-skjorte! Siden du sier "stempel", er det egne stempel til tekstilfarge?