onsdag 5 mars 2008

Mössa och vantar

Igår sydde jag ju en bandanahalsduk och idag fortsatte jag och gjorde mössa och vantar i samma fleecetyg, dvs från en filt inköpt på IKEA. Mössan är ritad efter en välsittande mössa från Åhlens och tumvantarna kommer från Gynthers bok. Bägge är fodrade med skön trikå från Michas. Samma trikå har använts till hjärtapplikationerna som sytts fast med maskinenns langettsöm. Applikationerna gjordes helt på frihand utan att ens nåla så jag är mycket nöjd med resultatet! Nu hoppas jag bara att sakerna passar!

3 kommentarer:

Ceci sa...

Vilket sött set! Snyggt jobbat med applikationerna...

Familjen skogstokig sa...

Kanonfint!

Nu tänkte vi komma igång med barnklädesbytet, inboxa din emailadress samt postadress till Tyras Föräldrar på fl, så kommer ett mail med frågor som man ska lägga ut på sin blogg alt. fl-blogg. Tanken var att alla ska fåsin mottagare innan påsk ifall man vill utnyttja helgerna till att sy, så snabba gärna på lite med infon.

Glad Påsk
sopheia

Anonym sa...

85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室